T Comm Telematics ontvangt patent op draadloze brandstofsensor voor koelmachinetanks

T Comm Telematics, specialist in draadloze monitoring voor de transportsector, ontvangt een patent op haar draadloze brandstofsensor die continu de tankinhoud van de koelmachine monitort. Deze brandstofsensor voorkomt droogloop van de koelmachine en maakt direct ingrijpen bij brandstofdiefstal mogelijk. Dit is de nieuwste mijlpaal voor het bedrijf, waarvan innovaties de transportmarkt hebben veranderd.

De gepatenteerde, draadloze brandstofsensor van T Comm Telematics monitort continu de tankinhoud van de koelmachine als een koeltrailer stilstaat. De sensor wordt in de tank onder het dieselniveau geplaatst, waardoor sabotage van de sensor niet mogelijk is. Online is nauwkeurig te zien hoeveel brandstof zich in de tank van iedere koelunit bevindt en hoeveel eruit gaat. Brandstofdiefstal en droogloop van de koelmachine worden met dit systeem direct gesignaleerd. De sensor bespaart bovendien geld omdat hiermee een einde komt aan onnodig tanken.

"T Comm Telematics ontwikkelt innovatieve producten van topkwaliteit voor de transportsector waarbij 'Easy Intelligence' een belangrijk uitgangspunt is. Het product is zeer eenvoudig te monteren (er hoeft niet in de tank geboord te worden) en levert bruikbare informatie op een gebruiksvriendelijke web portal. De sensor verschaft inzicht in droogloop van de koelmachine en snelle daling van het brandstofniveau in de koelmachine en biedt hiermee een oplossing voor de problemen waarmee de transportsector kampt. Meerdere klanten van ons hebben met deze sensoren al brandstofdiefstal kunnen achterhalen" aldus Jan Verweij, eigenaar van T Comm Telematics.

De T Comm Telematics brandstofsensor is geregistreerd onder Patent Nummer 2010374.

Neem contact op

Uw naam Organisatie E-mailadres Telefoonnummer Bericht Type aub over:
Verzenden